Aromapro
Weesp

Judith

Judith Edel woont en werkt in Weesp en heeft daar haar welzijnspraktijk PureDirection.

Met de studie tot fysiotherapeut begon haar interesse in hoe het menselijk lichaam en de geest samenwerken.

Daarmee is zij opgeleid  om blessures en lichamelijk en fysiek ongemak te verhelpen. Echt blij werd zij echter, als ze haar patiënten kon leren om zichzelf te helpen helen zodat zij de verantwoording terug konden nemen voor hun welzijn.   Uit symptoombestrijding alleen, ofwel het alleen wegnemen van klachten, haalde ze geen voldoening.

Door anders en vooral natuurlijker te gaan eten heeft ze eigen klachten, zoals onder andere een opgezette buik, enorm kunnen verminderen. Ze heeft zich verdiept in wat voeding kan toevoegen aan ons welzijn en heeft een opleiding tot Natuurvoedingscoach gevolgd.

Uiteindelijk beschouwt zij voeding als een van de belangrijkste middelen om ieders welzijn te kunnen beïnvloeden.

Tijdens haar opleiding en jarenlange functie als Medisch Telefonisch Hulpverlener zag ze het gemis aan een alternatief voor synthetische medicatie.

In 2014 kwam zij in aanraking met de etherische plant oliën van doTERRA en voelde gelijk dat dit de aanvulling was die zij tot dusver miste. Geconcentreerde zuivere plant essentie uit de natuur, die ingezet kan worden voor uiteenlopende fysieke en mentale uitdagingen zoals hoofdpijn, spierpijn of stressklachten. Ze gebruikt nu zoveel mogelijk natuurlijke voeding aangevuld met oliën om zichzelf zowel lichamelijk als geestelijk in balans te voelen.

Haar passie is om mensen te inspireren gezonde keuzes te leren maken die hun welzijn aangaan.

Niet alleen op fysiek vlak met behulp van adviezen over het gebruik van natuurlijke voeding en natuurlijke plantmedicatie in de vorm van etherische olien.

Maar ook en vooral op emotioneel en spiritueel vlak.

Hiervoor geeft zij workshops over hoe je jouw emoties kunt beinvloeden en zelfs kiezen met aromatherapie.

Daarnaast verzorgt ze SOULTALK avonden waarin boodschappen worden gegeven die je kunnen helpen beperkende overtuigingen te overkomen, zodat je jouw PUREDIRECTION; JOUW WEG NAAR PUUR WELZIJN licht en makkelijk kunt vinden.

Het inspireren tot het aanzetten van je eigen intuitie is daarbij altijd van groot belang.

Ook organiseert zij INSIGHTS & Oils workshops waarbij engelenkaarten worden ingezet om jou die boodschap te geven die jij nodig hebt op dit ogenblik. Altijd met een bijbehorend olie advies om de doorgekregen boodschap zelf aromatisch te kunnen verankeren.

Beide workshops zullen ook online worden gegeven ,want energie stroomt ook als we niet fysiek bij elkaar in de ruimte kunnen zijn.

Wil je een van deze workshops bijwonen? Kijk op de website voor actuele data.

Wil je meer persoonlijk contact over wat een eerste stap naar welzijn voor jou kan zijn op dit moment? Dat kan, neem hiervoor contact op per app, mail of telefoon voor een vrijblijvend advies!

Contact the AromaPro

  • Hidden
Scroll to Top