Aromapro
Nederhorst den Berg

Suzanna Landman

”Ervaar de GEZONDSTE versie van jezelf..dat is de MOOISTE!” Suzanna is een orthomoleculaire voeding-en huid specialiste. Haar kern uitgangspunt is; ‘blijf in beweging’. Hier bedoelt ze niet alleen het fysieke stuk mee, maar ook om jezelf uit te dagen & te prikkelen op mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Je bent hier om te GROEIEN, elke dag weer en het lijkt of het alsmaar leuker wordt! Op jonge leeftijd is ze al gaan ervaren hoe voeding en natuurlijke selfcare je gezond, fit en vol energie houdt. Haar believe en methodieken hebben een heldere basis:
  1. Maak je lichaam (je cellen) vrij van ‘ontstekingsmechanismes’
  2. Zorg voor een gezonde darmflora
  3. Voed jezelf met ‘rijke voeding’ (suppletie, therapeutische oliën en/of exogene ketonen)
  4. Verzorg je huid met ‘rijke voeding’ (cosmeceuticals)
Vier stevige ankers, waar je enorm veel geluk en gezondheid uithaalt! Door haar Orthomoleculaire achtergrond, de huidspecialisaties, coachingsmethodieken en haar sportachtergrond, wordt ze ervaren als iemand die van aanpakken houdt en haar doelen op welk vlak dan ook wil behalen. Haar doel is om jou te motiveren, behandelen en begeleiden om jouw gezondheid en huid vraagstukken op te lossen. Door deze expertises te gaan bundelen heeft ze verschillende behandelingen en trajecten gecreëerd.
  • Jij in jouw gezondste versie
  • Jij op gewicht
  • Jij in hormonale balans
  • Jij met een gezonde, frisse en jongere huid
  • Jij die weer volop in het leven staat, doordat je je weer ‘fijn’ voelt, omdat er balans/ gezondheid/ herstel plaats heeft gevonden!
Ik ontmoet je graag! Dit kan in een vrijblijvend (online) adviesgesprek of in mijn praktijk in Nederhorst den Berg in 't Gooi vlakbij Hilversum.

Contact the AromaPro

  • Hidden
Scroll to Top